VO2max Test op locatie – Mobiele VO2 Test

Voor groepen nemen we ook VO2max Testen op locatie af. De looptesten kunnen we uitvoeren op een aanwezige loopband. Voor de fietstesten gebruiken we de Cyclus2 ergometer, waarop de eigen racefiets of MTB geplaatst kan worden. Verder is de testprocedure (protocol, uitwerking ed) zoals beschreven bij de VO2max Test.

Prijs: Vraag offerte

Daarnaast beschikken we over mobiele apparatuur waarmee we in de specifieke sportsituatie, indoor én outdoor, metingen kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld op de ijs- of skeelerbaan. Deze metingen kunnen aangevuld worden met een lactaatmeting om de mate van verzuring tijdens de inspanning te bepalen.

Ook voor onderzoeksdoeleinden is de mobiele meetapparatuur uitermate geschikt. Op basis van de gemeten zuurstof en koolstofdioxide kan het energieverbruik worden gemeten. In diverse projecten, uitgevoerd in samenwerking met TNO en de Haagse Hogeschool, hebben we op die manier in kaart gebracht of het uitvoeren van bepaalde ADL-activiteiten en het spelen van bepaalde beweeggames kunnen bijdragen aan het halen van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen.

Prijs: Vraag offerte