ConTact

Sportadviesbureau ConTest is een initiatief van inspanningsfysioloog Melvin Kantebeen, in samenwerking met SMA Olympia. Sportadviesbureau ConTest is gevestigd in het Sport Medisch Centrum Amsterdam op het Olympiaplein 74a , 1076AG Amsterdam.

Melvin Kantebeen (MSc.) is afgestudeerd Bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Als inspanningsfysioloog heeft hij inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het afnemen van inspanningstesten binnen verschillende spel- en duursporten, waaronder wielrenners van Team Jumbo Visma en de voormalige Rabobank, Blanco en Belkin ploegen.
Naast ‘reguliere’ VO2max Testen en sportkeuringen, werkt Melvin sinds 2017 met de software van Inscyd om nog meer inzicht te kunnen geven in het fysiologisch profiel van sporters.

Daarnaast was Melvin ‘pionier’ in Nederland met de Smartabase Athlete Monitoring software. In de periode 2014-2022 was hij als Smartabase ‘Builder’ werkzaam voor verschillende teams en sportbonden. Inmiddels wordt Smartabase gebruikt door NOC*NSF om de sporters van Team.nl te monitoren.

Voor vragen over Sportadviesbureau ConTest of het maken van een afspraak:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ah, je wilt meer weten?

Onderstaande buttons sturen je naar pagina's die over een aantal specifieke onderwerpen gaan.