Training

Trainingsbegeleiding

Heb je een trainingsdoelstelling waarvoor je gericht wilt trainen? Of vind je het prettig om niet over de invulling van je trainingen na te hoeven denken? We werken samen met verschillende trainers die je met op maat gemaakte trainingsschema’s kunnen helpen. Ga naar trainingsbegeleiding voor meer informatie.

Ademspiertraining

Opvallend veel sporters ervaren ademhalingsklachten tijdens inspanning. Dit kan van medische aard zijn, maar vaak is een gebrekkige ademhalingstechniek de oorzaak. Door het meten van de ademfrequentie en de hoeveelheid lucht per ademhaling tijdens een VO2max Test, kunnen we dit in kaart brengen. Met ademspiertraining kan je je ademhalingstechniek verbeteren en je ademhalingsspieren sterker maken. Ga naar ademspiertraining voor meer informatie.

Trainingsanalyse Spelsporten

Naast de veldtesten die we afnemen bij spelsporters om de conditie te bepalen, kunnen we ook de fysieke belasting tijdens trainingen in kaart brengen. We maken hiervoor gebruik van de borstbanden van Zephyr, waarmee we de hartslag, hartslagvariabiliteit, ademfrequentie en houding kunnen registreren. De Zephyr borstbanden beschikken standaard over een versnellingsmeter, zodat we ook de externe belasting (Player Load) op de spelers kunnen meten. Ga naar Trainingsanalyse spelsport voor meer informatie.

Ah, je wilt meer weten?

Onderstaande buttons sturen je naar pagina's die over een aantal specifieke onderwerpen gaan.